Een gezonde, natuurlijke voeding is uiterst belangrijk om een gezond lichaam te kunnen behouden. Middels een bewuste voedingskeuze kan men het lichaam helpen door vitale ingrediënten te consumeren.

Er is een enorm aanbod aan voedingsmiddelen, maar helaas niet aan levensmiddelen. We voeden ons steeds meer met voedingsmiddel waaruit ons lichaam niet de nodige voedingsstoffen kan halen. Daarom zouden we een bewustere keuze moeten maken tussen voedingsmiddelen en levensmiddelen!

Het gebrek aan echte gezonde voeding is uitgegroeid tot een van de grootste gezondheidsproblemen. Onderscheid dient gemaakt te worden tussen knutselvoeding en pure voeding. Zuivere pure voeding zorgt voor een verbetering van het inwendig chemisch milieu. Door het consumeren van gezonde voeding zullen de afweerkrachten versterken en tevens het zelfregulerend vermogen van het eigen lichaam op peil houdend.

Gezonde voeding is de sleutel tot een gezond lichaam. Onze maaltijden bevatten vooral veel vetten, vlees, geraffineerde granen en suiker en onvoldoende fruit, groenten, noten, mineralen en vitaminen. Als mensen zich vullen met zoetigheden voelen ze zich vol, maar wat betreft voedingsstoffen zijn ze uitgehongerd. Om op een verantwoorde manier met voeding en gezondheid te kunnen omgaan is inzicht en educatie nodig over de te verkrijgen voedingsmiddelen, genotsmiddelen en levensmiddelen.

Wat zijn de “leveringsvoorwaarden” om uw lever bij te staan in zijn taak bij het verwijderen van de lichaamsvreemde gifstoffen? Hoe kan men de stofwisseling  en spijsvertering optimaliseren zonder het lichaam te  laten verzuren en verslappen. Help u en uw lichaam, laat u adviseren!

Voedingsadvies

  • Voedingsadvies op individuele basis

  • Voedingsadvies in groepsverband

  • Voedsel intolerantie testen

  • Voedingsadvies m.b.t. algemene klachten en ongemakken

  • Voedingsworkshops

Interesse? Stuur ons een mail met uw verhaal! Wij zullen op basis van uw verhaal de beste oplossing voorstellen!