Laat je helpen door de natuur! Bloesemcombinaties herstellen de balans tussen lichaam en geest. Ze geven helderheid in je levensdoel en de kracht en het enthousiasme om je doel te bereiken!

Bloemen, planten en bomen zijn een wonderbaarlijk geschenk. Ze beschikken over energieën die de mens kan helpen. Naast het fysieke lichaam heeft de mens ook een energetisch lichaam. Ook bloemen, planten en bomen hebben hun eigen energetische capaciteiten die een specifieke trillingsfrequenties bezitten. Deze plantaardige trillingen hebben een vermogen om het emotionele en uiteindelijk het fysieke lichaam bij de mens in balans te houden.

Met behulp van bloesemremedies kan een mens optimaler functioneren. Zie het als een energetische voeding die nodig is om ons inwendig kompas nog beter te kunnen volgen. Bloesems bieden op een subtiele manier ondersteuning aan de taken, wensen, bezigheden, verbeteringen waar we aan werken. Zeker in zware omstandigheden kunnen deze voor mirakels zorgen.

Bloesemremedies zijn geen vervanging voor reguliere hulp. Wel geven ze u mentale, emotionele en spirituele ondersteuning

Bij Avenas werken wij met verschillende soorten bloesem remedies. Hieronder vindt u een extra woordje uitleg over 3 van deze bloesem remedies.

De Australian Bush Flower remedies zijn geprepareerd door vijfde generatie natuurgeneeskundige, Ian White. Australie is een zeer oud, maar relateif zuiver continent met erg veel natuur. Zo bezit Australië het grootste aantal bloeiende planten er wereld! De Australische Bush Essences vertegenwoordigen de vitaliteit en kracht van dit unieke continent. De Bush Essences geven ons helderheid over onze levensdoelen en dromen en ook de kracht en het enthousiasme om deze doelen en dromen te verwezenlijken. Ze stimuleren ook ons zelfvertrouwen, spiritualiteit, intuïtie, creativiteit en plezier.

Bloesem Remedies Nederland prepareert 32 Nederlands remedies. Het preparen gebeurt door Bram Zaalberg. Het zijn krachtige remedies met een diep werkingsgebied.

Julian Barnard prepareert sinds de jaren tachtig de door Dr. Edward Bach ontdekte bloesem remedies. Het zijn bloesem remedies die kwalitatief zuiver zijn en goed werken. De Bach Healing Herbs remedies hebben in een korte periode al bekendheid gekregen over de gehele wereld, ze worden ook door F.E.S. Amerika uitgegeven.

ADVIES

Avenas biedt een groot scala van bloesemremedies aan. Bloesems kunnen zowel individueel genomen worden of in combinatie met andere bloesems en therapieën. 

Bloesemtherapie wordt door ons onder andere gebruikt bij het doorbreken van een vicieuze cirkel, comfortabeler de dag doorbrengen, examenvrees, narcose, verhelpen van terugkerende gedachten, algemeen herstel.

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!