Leer Remedie – Cognis Essense

Deze bloesemcombinatie bestaat uit Bush Fuchsia, Isopogon, Jacaranda, Paw Paw en Sundew.De combinatie geeft aandacht en helderheid bij het werken, spreken, lezen of studeren. Vder brengt het de intuïtieve en rationele processen in evenwicht en helpt om ideeën en informatie te integreren. De leer remedie is een zeer goede hulp voor kinderen met ADD of ADHD.

Vogelmelk – Ornithogalum Umbellatum

De vogelmelk brengt je in verbinding met wie je werkelijk bent. De vogelmelk activeert je kracht om te herstellen, ook wanneer je uitgeput en opgebrand bent. Het helpt je met het loslaten van oude emoties, zoals verdriet, dat is overgenomen van anderen en zuivert je van datgene wat bij je is gekomen maar niet van jou is.

 

Judaspenning – Lunaria Annua

De Judaspenning helpt je wanneer je teveel ‘’moet’’ en je geen nee kunt zeggen, speciaal wanneer anderen een te grote claim op je leggen. Bij financiële zorgen en problemen leert de Judaspenning je met geld omgaan, zowel wanneer je er te veel waarde aan geeft of de waarde er niet van inziet. Wanneer je het gevoel hebt dat je tekort komt en wanneer je je energie en kracht gaat inhouden, geeft het je vertrouwen in overvloed.