De gezondheid van de mens bestaat uit processen in het lichaam die in balans zouden moeten zijn. Wanneer deze balans verstoord wordt stijgt de kans om ziek te worden. Door gebruik te maken van bioresonantie kunnen de verstoorde factoren worden opgespoord en vervolgens weer terug in balans worden gebracht.

Bioresonantie is gebaseerd op het feit dat elk orgaan in het lichaam zijn eigen trillingsfrequentie heeft en hiermee zijn eigen elektromagnetisch trillingspatroon. De cellen in het lichaam communiceren via dit specifieke trillingspatroon. Bij een optimaal functionerend lichaam zijn de verschillende frequenties in evenwicht. Het kan echter voorkomen dat deze balans zijn verdwijnt door stoorvelden. Stoorvelden kunnen meerdere vormen aannemen: bacteriën, virussen, vervuiling, verkeerde voeding, geluid, belastende straling, enz.

Bovengenoemde factoren kunnen tot gevolg hebben dat lichaamscellen gestoord worden in het uitoefenen van hun specifieke taken. Wanneer een stoorveld van korte duur is zal een gezonde cel zichzelf herstellen. Pas wanneer een storing gedurende een langere periode (dagen, maanden of zelfs jaren) aanwezig is worden de lichaamscellen aangetast waardoor zij hun functies niet meer naar behoren kunnen uitoefenen wat uiteindelijk zal lijden tot klachten.

Door middel van de bioresonatieapparatuur, kunnen zowel de trillingen die in harmonie zijn, als de trillingen die niet meer in harmonie zijn gemeten worden. Door middel van deze analyse kan men vervolgens opsporen waar het probleem zich voordoet.  Via deze methode kan men een bijdrage leveren om het lichaam te ontdoen van zowel de fysieke als ook de psychische onbalans. Met behulp van specifieke frequenties kunnen cellen weer hun oorspronkelijke functie uitoefenen waardoor het samenspel tussen de lichaamscellen zorgt voor een gezonde lichamelijk en geestelijke functionaliteit.

 

HEALY

 

Healy is een draagbaar medisch apparaat, er wordt gebruikt gemaakt van specifiek bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van het lichaam. Door het regelmatig gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s kan Healy het herstel ondersteunen van de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau. Dit veelzijdig kleine apparaat bevat frequentieprogramma’s die helpen bij bevorderen van jouw gezondheid, vitaliteit en algemene welbevinden.
Meer weten: https://www.healyworld.net/nl/partner/Liesbeth

Voor uitleg van dit apparaat kunt u terecht bij de webinars die ongeveer een uur duren. Deze worden gegeven op maandag en vrijdag avond om 20.00 en woensdag avond om 19.00. U kunt 10 minuten van tevoren inloggen. De link hiervoor is: https://zoom.us/j/3243838960